جلسه هماهنگی و برنامه ریزی واحدهای منتخب تولید مواد غذایی، آشامیدنی و آرایشی – بهداشتی با مدیران اداره نظارت بر مواد غذایی

جلسه هماهنگی و برنامه ریزی واحدهای منتخب تولید مواد غذایی با حضور جمعی منتخب از نمایندگان واحدهای تولیدی بزرگ و نام آشنای مواد غذایی، آشامیدنی و آرایشی – بهداشتی استان خراسان رضوی و مدیران اداره نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد در سالن کنفرانس شهید سلیمانی مرکز همایش های بین المللی شهدای سلامت برگزار گردید.

در این جلسه آقای دکتر روح بخش معاون غذا و دارو و خانم دکتر رضائی مدیر امور فراورده های غذایی اداره نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد با نمایندگان واحدهای تولیدی مذکور در خصوص مباحث مختلف تولید و برنامه های آینده این شرکت ها برای افزایش کیفیت و رفع موانع موجود، به بحث و تبادل نظر پرداختند.

(روابط عمومی مرکز همایش های بین المللی شهدای سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد)
#مرداد۱۴۰۳
#سالن_کنفرانس_شهید_سلیمانی
#معاونت_غذا_دارو

آنچه درباره ما باید بدانید

معاونت غذا و دارو

معاونت غذا و دارو
DSC06488
DSC06510
DSC06495
DSC06497
DSC06499
DSC06501
DSC06505
معاونت غذا و دارو DSC06488 DSC06510 DSC06495 DSC06497 DSC06499 DSC06501 DSC06505

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Scroll to Top